martes, 3 de noviembre de 2009

ALELLA: 250.000 EUROS AL AÑO POR LIMPIAR LOS EDIFICIOS MUNICIPALES.




"ASSUMPTE: ADJUDICACIÓ DEFINITIVA DEL CONTRACTE DEL SERVEI DE NETEJA D’EDIFICIS I DEPENDÈNCIES MUNICIALS.



EXP 28/09.-


1.-D’acord amb l’article i 135.3 I 4 de la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de contractes del sector públic (LCSP), l’adjudicació provisional a GCC SERVEIS del contracte de serveis de la neteja d’edificis i dependències municipals, aprobada per la Junta de Govern Local del 25 de juny de 2009, per un import anual de 216.994,11 euros (dos-cents setze mil nou-cents noranta-quatre euros amb onze cèntims) més 34.719,05 euros (trenta-quatre mil set-cents dinou euros amb cinc cèntims) en concepte de l’IVA, amb subjecció al plec de clàusules administrative i tècniques que regeixen aquest contracte, i a la proposta presentada pel licitador, s’ha publicat en el Perfil del contractant, així com també s’ha notificat als licitadors presentats.


2.-En data 08/07/2009, l’adjudicatari ha constituït la garantía definitiva per import de 10.849,70 euros.
 
De conformitat amb la documentació continguda en l’expedient administratiu núm. 28/09, i amb el que estableix l’article 135.4 i 140 de la LCSP, proposo a la Junta de Govern Local l’adopció dels següents acords:


Primer.- Elevar a definitiva l’adjudicació provisional del contracte de serveis de la neteja d’edificis i dependències municipals, aprovada per la Junta de Govern Local del 25/06/2009, publicada en el Perfil del contractant, així com també notificada als licitadors presentats, a favor de GCC SERVEIS per un import anual de 216.994,11 euros (dos-cents setze mil nou-cents noranta-quatre euros amb onze cèntims) més 34.719,05 euros (trenta-quatre mil set-cents dinou euros amb cinc cèntims) en concepte de l’IVA, amb càrrec a la partida pressupostària 03 121 22700, i subjecte al plec de clàusules administratives i tècniques aprovades per la Junta de Govern Local del 02/04/2009.


Segon.- Notificar a GCC SERVEIS que, dins el termini de deu dies hàbils, a comptar de l’endemà de la notificació de l’adjudicació definitiva, s’ha de formalitzar el contracte en document administratiu. No obstant això, podrà sol•licitar, si ho considera convenient, que el contracte s’elevi a escriptura pública, essent al seu càrrec les despeses corresponents. "

Esta es la información publicada en el Perfil del contratante de la web municipal del Ayuntamiento de Alella. La empresa beneficiada por la adjudicación no sólo no está constituída como sociedad mercantil sino que simplemente se ha tenido que subrogar en los 10 trabajadores que ya tenía la anterior adjudicataria y comprar uniformes, cubos y fregonas. A cambio de ello se embolsará  más de 7.000 euros al mes, ya descontados salarios (unos 1000 euros por trabajador), seguros sociales, impuestos y costes de materiales. Lo que sí tiene es que debe ser conocida porque está domiciliada en el vecino municipio del Masnou, igual que la de jardinería. Queda claro que es un chollo ser "elegido" como beneficiario de un contrato por nuestro Ayuntamiento.

Desde el PP hemos propuesto repetidamente la conveniencia de funcionarizar algunos servicios, como éste de limpieza y el de jardinería, por ejemplo, para abaratar el gasto municipal. Preferimos tener más contentos a nuestros trabajadores municipales que regalar un dinero que buena falta nos hace en època de crisis.








No hay comentarios: