lunes, 15 de septiembre de 2008

LA DIADA, UNA FESTA PER TOTS?

COMUNICAT DE PREMSA.

A Alella, a 9 de setembre de 2008.

Davant de la decisió presa per la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alella (ERC-La Garnatxa i PSC) d'arriar les banderes oficials el pròxim dia 11 de setembre, coincidint amb la celebració de la Diada, i hissar una bandera no oficial denominada "estelada" el Grup Municipal del Partit Popular de Catalunya en aquest Ajuntament d'Alella manifesta la seva total repulsa per aquest acte sectari i il·legal i com a protesta el seu representant al consistori no assistirà a l'acte institucional previst per a aquell dia.L'Ajuntament ha pres la decisió al marge del Ple Municipal i fora dels punts de l'Ordre del Dia de la Junta de Govern. La iniciativa promoguda per l'autodenominada "Comissió 100 anys d'estelada" suposa, a més d'una falsedat històrica (ja que l'esmentada bandera no complirà el seu centenari fins dins de deu anys i només pretén aprofitar-se de la conjuntura actual), una usurpació de la casa consistorial, en la que han d'onejar les banderes oficials, tal com estableix la Llei 39/1981, de 28 d'octubre, que regula l'ús de la bandera d'Espanya i de les altres banderes i ensenyes, per exhibir una bandera no oficial que només representa a una facció de l'independentisme més radical. L'esmentat acte, a més d'il·legal i mereixedor de retret legal, suposa un exercici de totalitarisme antidemocràtic.El Grup Municipal del Partit Popular de Catalunya en l'Ajuntament d'Alella ha requerit l'Alcalde del municipi perquè revoqui l'acord d'infringir la llei. Confiem que la decisió sigui reconsiderada però, per al cas de seguir endavant amb la comissió d'aquest acte il·lícit, el Partit Popular de Catalunya es reserva totes les accions legals que poguessin ser procedents en defensa de la legalitat constitucional i els interessos generals dels veïns d'Alella.

Javier Berzosa
Regidor-Portaveu PPC
Ajuntament d'Alella

2 comentarios:

Unknown dijo...

SR. Berzosa, para su sospresa, sepa que suelo leer cosas de su blog...........desde Tenerife, motivo por el q le agradecaría q escribiese en Castellano
Le felicito por el contenido de su blog.

Javier Berzosa dijo...

Amigo tinerfeño:
En primer lugar agradecerte que leas estas líneas que escribo desde este encantador rinconcito de Cataluña que es Alella. Tomo nota de la petición idiomática y procuraré, cuando escriba en catalán, hacerlo también en castellano. Verás que durante varios días no he publicado nada en el blog e incluso que algunos post publicados fueron suprimidos. Ahora que pasó el Congreso Provincial del PPC, del que fui primero Secretario de la Comisión Organizadora y Secretario del mismo Congreso ayer, podré explicar lo sucedido. Saludos.