domingo, 3 de mayo de 2009

L'IES D'ALELLA FORMARÀ ESPECIALISTES EN VI


L’IES Alella formarà especialistes en vi
30/04/2009 REDACCIÓ TRIBUNA MARESME.

ALELLA. El nou curs, pioner a Catalunya, porta per nom Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting Enològic i té com a objectiu donar resposta formativa i professional a les empreses del sector del vi, que a partir d’ara podran disposar de comercials e

La Generalitat, l’Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Alella i sis cellers van signar un conveni el 23 d’abril per engegar el proper curs un cicle formatiu de gestió comercial i màrqueting relacionat amb el món del vi.

El nou curs, pioner a Catalunya, porta per nom Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting Enològic i té com a objectiu donar resposta formativa i professional a les empreses del sector del vi, que a partir d’ara podran disposar de comercials especialitzats per millorar les vendes. Els estudis formaran comercials amb coneixements d’enologia i enoturisme i de la cultura del vi. La teòrica s’impartirà a l’IES Alella i les pràctiques es faran a Can Magarola i als cellers de la DO Alella. Podran accedir-hi els estudiants de Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà, titulats universitaris amb estudis relacionats, els majors de 19 anys que superin la prova d’accés a Cicle Formatiu de Grau Superior i treballadors dels cellers de la DO Alella, segons les condicions del conveni. El termini de preinscripcions és del 25 de maig al 5 de juny. L’acord “és una porta molt important per posar en valor allò que ens diferencia”, va assegurar l’alcalde, Andreu Francisco. El president del Consell Regulador de la DO Alella, Joan Antoni Pérez Roura, també creu que els estudis “donaran prestigi a Alella i a la DO” i ajudaran el sector. I és que “als cellers els interessa tenir gent capacitada per vendre els seus vins”, va afirmar.

No hay comentarios: