viernes, 18 de marzo de 2011

Revaliden Javier Berzosa com a cap de llista del PP a l'Ajuntament d'Alella

Noticia El Punt


L'edil es mostra partidari d'un pacte amb CiU per enviar les esquerres a l'oposició


11/03/11 02:00 - Alella - Gerard Ariño



Berzosa, en una imatge d'arxiu. Foto: G.A.


Canals relacionats
Canal: Eleccions municipals 2011
Notícies de Alella.

L'advocat de 49 anys Javier Berzosa tornarà a ser el cap de llista del PP a l'Ajuntament d'Alella. Actualment és l'únic regidor dels populars al consistori alellenc, però en la seva segona campanya com a alcaldable treballarà per aconseguir el segon representant “i fins i tot el tercer”, afirma. El regidor popular assegura que es mostrarà dialogant per arribar a acords amb totes les forces, “tot i que amb algunes, per raons òbvies, és difícil que pactem”. En aquest sentit, però, Berzosa pica l'ullet a CiU, amb qui assegura que podria pactar per facilitar un canvi de govern al municipi, actualment a les mans d'ERC i el PSC. Berzosa és també Vicesecretari General del PP a la comarca, on és responsable de la política municipal, i Síndic de l'afiliat del partit a la demarcació de Barcelona.

Darrera actualització ( Divendres, 11 de març del 2011 02:00 )

Celine Dion - I´m Alive (Subtitulado en Español)

viernes, 4 de marzo de 2011

ALELLA NECESITA UN CAMBIO



Después de ocho años de gobierno de ERC-LG y PSC Alella necesita urgentemente un cambio en sus gestores. Por pura salud democràtica, pero también porque estos años han sido años de endeudamiento, de obras faraónicas, de contratación de amigos, de subidas de impuestos, de deterioro de nuestras calles, de pocas políticas sociales, de poco consenso con el resto de grupos municipales y con las entidades y asociaciones del pueblo, de poca seguridad, de incremento del paro, de falta de apoyos a las iniciativas empresariales locales, de falta de ayudas a las familias numerosas, de favorecimiento de compañeros políticos... Alella merece ese cambio. Necesitamos aumentar la plantilla de Policía Local y dotarles de medios y recursos para prevenir delitos y asistir al ciudadano. Necesitamos racionalizar la plantilla del personal municipal y generar su propia carrera profesional. Necesitamos ayudar con exenciones fiscales a las familias numerosas y a la gente mayor. Necesitamos rebajar los impuestos y tasas municipales. Necesitamos apoyar a nuestros jóvenes emprendedores para que establezcan su empresa en Alella. Necesitamos mejorar y ampliar nuestra asistencia sanitaria. Necesitamos ampliar el transporte público para generar conexiones con los centros administrativos y sanitarios de referencia para Alella. Necesitamos generar una oferta turística propia relacionada con nuestros vinos. Necesitamos un Parque Tecnológico que convierta a Alella en referente en nuestra comarca. Necesitamos dejar de pagar el peaje de la autopista. Necesitamos mejorar los núcleos y barrios de Alella. Necesitamos Plenos Populares en los que los vecinos, las entidades y asociaciones también digan la suya. Y eso sólo puede venir con un cambio. El Partido Popular está dispuesto a cubrir esas necesidades. Atrévete a hacerlo posible con Javier Berzosa.
(Revista municipal El Full, marzo 2011)

ALELLA NECESSITA UN CANVI



Després de vuit anys de govern d'ERC-LG i PSC Alella necessita urgentment un canvi en els seus gestors. Per pura salut democràtica, però també perquè aquests anys han estat anys d'endeutament, d'obres faraòniques, de contractació d'amics, de pujades d'impostos, de deteriorament dels nostres carrers, de poques polítiques socials, de poc consens amb la resta de grups municipals i amb les entitats i associacions del poble, de poca seguretat, d'increment de l'atur, de falta de suports a les iniciatives empresarials locals, de falta d'ajudes a les famílies nombroses, d'afavoriment de companys polítics... Alella mereix aquest canvi. Necessitem augmentar la plantilla de Policia Local i dotar-los de mitjans i recursos per prevenir delictes i assistir al ciutadà. Necessitem racionalitzar la plantilla del personal municipal i generar la seva pròpia carrera professional. Necessitem ajudar amb exempcions fiscals a les famílies nombroses i a la gent gran. Necessitem rebaixar els impostos i taxes municipals. Necessitem recolzar als nostres joves emprenedors perquè estableixin la seva empresa a Alella. Necessitem millorar i ampliar la nostra assistència sanitària. Necessitem ampliar el transport públic per generar connexions amb els centres administratius i sanitaris de referència per a Alella. Necessitem generar una oferta turística pròpia relacionada amb els nostres vins. Necessitem un Parc Tecnològic que converteixi a Alella en referent a la nostra comarca. Necessitem deixar de pagar el peatge de l'autopista. Necessitem millorar els nuclis i barris d'Alella. Necessitem Plens Populars en els quals els veïns, les entitats i associacions també diguin la seva. I això només pot venir amb un canvi. El Partit Popular està disposat a cobrir aquestes necessitats. Atreveix-te a fer-ho possible amb Javier Berzosa.
(Revista municipal El Full, març 2011)